Sunday, April 4, 2010

3.4 Sint Maarten Standby





Aamiaisen jälkeen Mikko käveli Island Waterword-nimiseen venetarvikeliikkeeseen. Mikon kumisaappaat olivat nimittäin hajonneet Atlantilla ja uudet oli hankittava kotimatkaa varten. Kumisaappailla ei ole kovin paljon kysyntää täällä Karibialla joten niitä oli vaikeata löytää. Nyt löytyi yksi pari joka oli jopa oikeata kokoa joten kaupat tuli tehtyä.
Jalkakäytävien olemattomuus jaksaa ihmetyttää meitä mutta eipä täällä juuri jalankulkijoitä näekään!
Riitta jatkoi siivoamista ja kävimme läpi kaikki lämpimät vaatteemme.
Iltapäivälla kävelimme lentoaseman kiitoradan merenpuoleiseen päähän, jossa seurasimme koneiden laskeutumista hyvin läheltä. Maailmassa lienee harva lentoasema jossa kiitotien päässä voi terassilla istuen seurata kun koneet laskeutuvat.
ARC:iin osallistuneen Oyster 56:n hollantilainen kippari Vincet Bloem oli hankkinut itselleen järeämmät kalastusvehkeet ja halusi päästä eroon vanhasta vavastaan. Tiukat Kaupalliset neuvottelut päättyivät siihen että uudehko vapa keloineen ja muutamine vieheineen siirtyi Cantanalle pullosta hyvää viiniä.
Onkohan säätilassa tapahtumassa muutos kylmempään? Syödessämme istumalaatikossa alkoi tuntua sen verran kylmältä että piti ottaa ihan fleecet päälle! Lämpötila oli todella laskenut 23 asteeseen.

No comments:

Post a Comment