Friday, April 2, 2010

1.4 Sint Maarten Standby






Kävimme taas ostoksilla. Riitta löysi hyvin varustetusta Budget Marinen venetarvikeliikkeestä itselleen uuden takin sekä shortsit. Mikko sovitteli saappaita mutta oikeata kokoa ei ollut varastossa. Mikon edelliset saappaiden pohja kun oli kulunut puhki Atlantilla. Täytyy etsiä muualta.
Haimme lounaaksi salaatit marinan vieressä olevasta ”Porkkana”-ravintolasta ja söimme ne veneessä. Täällä on nyt niin kuuma, ettei istumalaatikossa voi keskellä päivää olla pakahtumatta. Koska emme ole vielä saaneet maasähköä kytkettyä, emme halua kiinnittää tropiikkitelttaamme suojaksi koska se peittäisi siinä tapauksessa aurinkopaneelimme. Meille oli eilen ilmoitettu että tarvittava adapteri vapautuisi tänään mutta viimeisen tiedon mukaan saisimme sen vasta lauantaina kun s/y Windflower lähtee. Sellaista ei kannata ostaa koska ne maksavat noin 150 US$ ja tämän reissun jälkeen sitä ei enää tarvitse. Muualla Karibialla on ollut erilaiset pistorasiat mutta täällä käytetään US-standardia mukaisia.
Vieressämme on hollantilainen iso vene jonka kippari on purjehtinut 15 vuotta maailman merillä. Kysyessämme häneltä adapteria lainaksi niin hän avasi ison säkin missä oli ainakin kymmenen erilaista adapteria muta ei juuri sitä mitä olisimme nyt tarvinneet.
Mikko kävi vanhan kameransa kanssa kameraliikkeessä. Jos vika olisikin vain hajonneessa akussa? Liikkeessä todettiin kylmästi että kamera on entinen eikä sitä voi korjata.
Tekstiviestien kanssa on nyt ollut ongelmia. Riitan viestit ovat ilmeisesti menneet perille mutta hänelle lähetetyt eivät ole aina tule perille?
Kävimme ruokaostoksilla uudessa Market Gardenissa. Tosi iso ja hyvin varustettu marketti aivan sataman lähellä. Kieltämättä kunnon ruokakaupan läheisyys helpottaa elämää vaikka pärjäsimme ihan hyvin myös etelämpänä jossa taso oli hyvin vaatimatonta!

No comments:

Post a Comment