Wednesday, April 14, 2010

13.4 Sint Maarten Standby

Aamu alkoi sateisena ja tuulisena. Jopa marinassa veneemme keinuu ja käyttäytyy aika levottomasti. Täällä meillä ei tietenkään ole mitään hätää kun vene on hyvin kiinni laiturissa, mutta ei meidän toisaalta tee erityisesti mieli lähteä tässä kelissä merellekään. Sääennusteet eivät vieläkään lupaa selvää parannusta joten varaudumme odottamaan täällä Sint Maartenissa vielä toistaiseksi. Ennusteet tuntuvat muuttuvan päivittäin, joten miten paljon niihin voidaan luottaa kun olemme menossa ainakin viikon pituiselle matkalle Bermudaan? Pari päivää sitten luvattiin huomiseksi vain kevyitä tuulia ja tänään ennustetaan jo 20 solmua!
Ensimmäinen kerta todella pitkään aikaan nautimme sateen takia aamiaisemme veneen sisällä. Yleensä syömme sekä aamiaisen että päivällisen istumalaatikossa.
Riitta kävi Maijan kanssa kävelyllä ja lounaalla lentokentän takana jona aikana Mikko huolsi venettä ja kävi Island Waterwordissa hankkimassa tarvikkeita.
Jonas ja Ingrid yllyttivät meitä lähtemään heidän kanssaan saaren luoteisosassa olevaan kaupunkiin johonkin festaritapahtumaan. Emme oikein jaksaneet innostua joten päätimme syödä kotiruokaa Cantanassa.

No comments:

Post a Comment