Tuesday, June 1, 2010

31.5 Falmouth Standby









Aamulla tuli nukuttua myöhään koska emme olleet kummatkaan nukkuneet kunnolla 11 vuorokauteen.
Mikko kävi ilmoittautumassa satamatoimistossa ja maksoi ensin 2 vuorokauden satamamaksun.
Siirsimme veneen laiturin viereen vapautuneelle paikalle. Onhan se mukavampaa kun ei tarvitse kiivetä toisen veneen yli kun mennään laiturille.
Falmouth, joka tietysti sijaitsee Fal-joen sulla, on todella ihastuttava englantilainen pikkukaupunki. Kaupungilla on pitkät merelliset perinteet ja on vastaanottanut lukemattomia maailmanympäripurjehtijoita. Falmouth on myös hyvin vilkas englantilaisten suosima lomakaupunki. Kaupunkia halkoo kauppakuja jossa vieri vierin lukemattomia pikkukauppoja myyden kaikkea maan ja taivaan väliltä. Ruokamarkettikin on ihan kohtuuhyvin varustettu Tesco.
Kuivattelimme venettä ja varusteitamme. Ilma oli edelleen pilvistä ja aina välillä satoi jonkun verran. Sää oli vielä melko kylmää ja varsinkin illalla olisi pitänyt olla enemmän vaatetta päällä.
Illalla kävimme Fal River festivaaleilla kuuntelemassa kelttiläistä musiikkia. Ainakin ääntä riitti!
Söimme ulkona ”Seafood Barissa” aivan satamamme vieressä. Tilasimme molemmille sitruunavoissa paistettua merianturaa. Voita olikin käytetty runsaasti koska kala oli kyllä melko rasvainen. Palvelu oli kuitenkin hyvin ystävällistä!

No comments:

Post a Comment