Tuesday, May 11, 2010

10.5 Horta, Azorit standby




Kylmä ja kolea sää jatkui, ihan kuin Suomessa syksyllä! Aikamoinen muutos sitten kolmen viikon takaisen Karibian sään. Pukeutuminen on tietysti muuttunut samassa suhteessa ja shortsit ja t-paidat korvattu farkuilla ja villapuserolla.
Mikko lähti heti aamulla etsimään lämppäriin sopivaa uutta putkea. Ihme tapahtui kun sopiva putkea löytyi paikallisesta rautakaupasta. 7,5 m joustavaa Al-putkea vaihtoi omistajaa 15 eurolla! Aamupäivä menikin sitten mukavasti työn merkeissä eli uutta putkea asennettaessa Cantanan ahtaisiin tiloihin. Työ oli hyvin palkitsevaa kun saimme lämppärin vihdoin kytkettyä ja lämmintä ilmaa alkoi virrata Cantanaan!
Kävimme myös ostamassa uuden MP4-soittimen rikkoutuneen MP3:n tilalle. Valitettavasti ko. laite ei toiminut joten se pitää palauttaa liikkeeseen.
Illalla meillä oli spicalaisten kanssa yhteinen palkinnonjakotilaisuus. Olimmehan sopineet että osuus Sint Maarten-Horta purjehditaan kilpaa.
Kävimme ensin yhdessä nauttimassa päivällisen Peters Sport Cafeessa. Laskukaan ei ollut päätähuimaava, 66 € sisältäen 4:lle alkupalat, lämminruoan ja jälkiruoan sekä pullon hyvää portugalilaista punaviiniä. Azoreilla on kieltämättä hinta-laatusuhde kohdallaan!
Palkintojenjakotilaisuus pidettiin sitten Cantanan lämpimässä ruffissa ja tulokset olivat monimutkaisten laskutoimitusten jälkeen seuraavat:
Spica 382 h
Cantana 397 h
Sääntöjen mukaan Spica palkittiin pullollisella VSOP-konjakkia.

2 comments:

  1. Täällä on viikonlopuksi luvattu 25 astetta. Tulkaa siis nopeasti kotiin. Milloin olette ajatelleet lähteä sieltä?

    ReplyDelete
  2. Moi Kalle
    Tultaisiin samantien mutta nyt ovat sääennusteet vielä aika huonoja ja tuntuu viisaammalta vielä odottaa täällä Hortassa. Toivon mukan pääsemme lähtemään viikonlopun jälkeen kohti Englantia.
    Nauttikaa lämmöstä, sitä me teimme 4 kuukautta!
    M&R

    ReplyDelete