Tuesday, February 9, 2010

9.2 Bequia Standby

Mikko tilasi aamulla Turun Rajalalta kaksi uutta kameraa, Canon F11:n sekä vedenpitävän D10:n. Maijan sisko Tuija lupasi tuoda ne tullessaan kun he saapuvat tänne 20.2. Karibialla on tosi vaikeata olla ilman kameraa kun tekisi mieli tallentaa niin paljon näkemästään.
Teimme tänään myös sopimuksemme paikallisen kaverin , Mr Bobbin, kanssa veneen kylkien putsaamisesta.
Teimme päivällä 10 km:n kävelyn saaren eteläpuolella olevaan Friendship bayhin. Komeita hotelleja, hieno uimaranta ja upeat näkymät Atlantille. Ilman kameraa ei saa kuvia, valitettavasti!
Olimme molemmat käyneet viimeksi uudenvuoden aattona kampaajalla ja parturissa Emman luona ja teimme nyt samoin. Oli aikakin!
Illalla menimme jollalla spicalaisten kanssa Jacks Bariin syömään grilliruokaa. Tosi hyvä ruoka ja muutenkin onnistunut ilta. Leif liittyi myöhemmin seuraamme ja illan päätteksi kävimme vielä ihailemassa hänen laivaa, s/y Amadeaa HR 49, joka oli ankkurissa samassa lahdessa.

2 comments:

  1. Hätätapauksessa voisitte ottaa kuvia puhelimella. Ovat hieman parempia kun ei kuvia.

    ReplyDelete
  2. Moi Kalle. Kiitos hyvästä neuvosta. Minulla on sellainenkin puhelin mukana jolla voi ottaa kuvia. Ongelmana vaan miten ne kuvat saa puhelimesta logiin? Pitäisi varmaan olla joitan piuhojakin mukana? Taisivat jäädä kotiin?

    ReplyDelete