Sunday, February 14, 2010

14.2 Marigot Bay, Standby

Hyvää ystävänpäivää kaikille blogimme seuraajille!
Tarkoituksemme oli tänään jatkaa matkaamme tällä samalla saarella sijaitsevaan Rodney Bayhin. Matkaa on alle 10 nm ja Rodney Bayssa on iso marina kaikkine etuineen ja haittoineen. Rodney Bay on paikka jonne saavuimme 14.12, eli tasan 2 kk sitten, ylitettyämme Atlantin.
Kuulimme eilen illalla Spicalta että vesi on loppunut Rodney Baystä ja he olivat siirtyneet sielllä hotellimajoitukseen!
Mikko soitti aamulla marinan toimistoon jossa asia vahvistettiin mutta tekevät kuulemma kaikkensa että asia korjataan pikapuolin. Sadetta ei ole tullut moneen viikkoon joten emme tiedä kauanko vesipula kestää.
Täällä Marigot Bayssä on vettä saatavilla ja Mikko souti jollalla marinaan ja täytti muutaman kanisterin jotka kaadettiin Cantanan vesitankkiin.
Makean veden kulutus on muutenkin paljon pienempi täällä. Puhtaassa laguunissa voimme uida ja käyttää merivettä myös tiskaamiseen jne.
Jäimme tänne vielä täksi päiväksi ja huomenna päätämme jos jatkamme matkaa ja minne, luultavasti suoraan Martiniquen Le Mariniin?

No comments:

Post a Comment