Saturday, February 20, 2010

19.2 Le Marin Standby



Mikko kävi heti aamulla hoitamassa tullauksen joten olemme nyt laillisesti Ranskassa. Tullaus on täällä mutkatonta. Asiakas menee itse tullin PC:n äärelle ja täyttää lomakkeen ja vie printin tullivirkailijalle. Ainoa ongelma on että ranskalaisissa PC:ssä ovat näppäimet hieman eripaikoissa kun skandinaavisissa. Mm. A ja Q ovat vaihtaneet paikkansa. Martinique kirjoitetaan siis Mqrntiniaue!
Aamiaiseksi söimme tietysti valkoista patonkia.
Mikon nuoruuden ystävä Rolle Gustafsson oli eilen saapunut vaimonsa Ulliksen kanssa Patan vieraaksi Luna Azzurralle. Rolle kävi aamulla tervehtimässä meitä mutta kun menimme itse tapaamaan heitä Luna Azzurralle, olivat he jo jatkaneet matkaansa.
Soudimme Anetten shopping-centeriin ja kävimme ruokaostoksilla Championissa joka lienee osa Carrefouria. Viiniä ja samppanjaa hankimme Leader Pricesta. Molemmilla kaupoilla on dingy-dockit joten saimme ostoksemme mukavasti lastattua jollaamme.
Mikko auttoi Pirjo kanssa Matin maston puoleen väliin asentamaan uutta alavanttia. Heiltä oli vantti mennyt poikki ja saivat täällä teetettyä uuden.

No comments:

Post a Comment