Saturday, February 27, 2010

26.2 Anse Mitan Standby








Yö oli ollut taas harvinaisen tyyni.
Lähellämme ankkuroi muitakin veneitä ja tuulen kääntyessä kaikki veneet kääntyvät samaan suuntaan, joten emme usko että ne voisivat törmätä toisiinsa. Meillä on ankkuriketjua ulkona vain 20 m joten liikumme vain oman 40m:n ympyrämme sisäpuolella.
Aamiaisemme jälkeen soudimme sadan metrin päässä olevalle lautta-laiturille. Kiinnitimme jollamme laituriin ja kävelimme sieltä Anse Mitanin keskustaan. Kierrettyämme tässä pienessä kylässä aikamme, löysimme Internet-pisteen La Marin-ravintolasta. Joimme kummatkin pullon light-kokista ja saimme 2 tuntia surffailuaikaa.
Kylä on, kuten esitekin osasi kertoa, todella täynnä pieniä ravintoloita ja hotelleja. Tällä on myös pieni marina joka tuntui olevan melko täynnä. Mikko kävi marinan toimistossa kysyäkseen onko sellaista wifi-yhteyttä saatavissa joka toimisi ankkurissa olevissa veneissä. Satamakapteeni oli pitkään puhelimessa ja siellä oli muitakin ihmisiä jonottamassa, joten asia jäi selvittämättä. Aivan ankkuripaikkaamme vastapäätä on Bambou-hotelli ja sieltä saamme veneellemme saakka todella hyvä signaalin mutta heidän yhteytensä on valitettavasti vain hotellin asukkaiden käytössä.
Löysimme myös Doylen pilottikirjassa kehutun supermarketin, 8 á Huitin, muta hyllyt loistivat lähinnä tyhjyyttään. Ilmeisesti asukkaat ovat tottuneet syömään ravintoloissa koska mitään kunnon ruokakauppaa emme onnistuneet täältä löytämään. Saimme kuitenkin hankittuamme tarvitsemamme. Riitta osti vielä vihanneksia ja hedelmiä torimummolta
Riitta lähetti muutaman postikortin ja löysi itselleen yhdestä boutiquesta kilpikonnapaidan.
Palasimme veneelle jossa nautimme välipalan ja lueskelimme. Tänään on ollut melko pilvistä mutta edelleen hyvin lämmintä ja hiostavaa. Tuuli oli myös edelleen heikkoa ja vaihtelevansuuntaista.

No comments:

Post a Comment