Friday, February 26, 2010

24.2 Sainte-Anne Standby









Yö sujui rauhallisesti ankkurissa.
Soudimme aamupäivällä Sainte Annen kylään jossa kävimme mm. ruokakaupassa. Paras kauppa lienee 8 á Huit-merkkinen liike. Pienehkö supermarket mutta valikoimat olivat kohtalaisen monipuolisia.
Löysimme sieltä myös nettikahvilan jossa nautimme kunnon jätskit. Netissä emme kuitenkaan käyneet koska oma PC:mme oli jätetty veneeseen.
Kylä on tosi viehättävä. Vaikutteita on sekä Karibialta että Euroopasta. Asukkaista lienee keskimääräisesti enemmän syntyperäisiä eurooppalaisia (siis ranskalaisia!) kuin muissa käymissämme saarissa Karibialla. Tällä on myös upeat hiekkarannat ja paljon hotelleja joten ranskalaisturisteja vilisee katukuvassa!
Tähän paikkaan oli helppo ihastua ja nyt ymmärrämme miksi se on Martiniquen suosituin ankkuripaikka.
Nitehawkin Matilla oli tänään nimipäivät ja he kutsuivat meidät lasille viiniä kauppareissumme jälkeen. Mukavaa jutustelua.
Iltapäivä sujui mukavasti kirjoja lueskellen ja välillä uiden noin 30-asteisessa vedessä. Saimme Matilta lainaksi Pekka Herlinistä kertovan kirjan. Mielenkiintoista luettavaa lähimenneisyydestämme. Lupasimme palauttaa kirjan Houstkäriin reissumme jälkeen

No comments:

Post a Comment