Saturday, February 13, 2010

13.2 Marigot Bay, Standby


Päätimme jäädä tänne Marigot Bayhin vielä päiväksi koska mitään kiirettä ei ole.
Soudimme maihin ja söimme jätskit ja kävimme kaupassa.
Marigot Bay on upea satama jossa itse marina on varattu lähinnä Mooringsin charterveneille. Satama on rakennettu viimeisen päälle rahaa säästämättä mutta ainakin tällä hetkellä satama on täynnä parkissa olevia charterveneitä. Noususuhdanne ei ole näköjään vielä alkanut!
Saimme täytettyä suihkuvesikanisterimme siellä. Cantanassa on mustasta muovista valmistettu suihkupussi jossa vesi kuumenee auringonpaisteessa nopeasti. Pussi nostetaan fallilla ylös ja lämminvesisuihku on valmis! On ihan mukavaa huuhdella itsensä makealla vedellä uintireissun jälkeen
Iltapäivällä satamaan saapui kuuluisuus eli J-luokan vene Velsheda. Tummansininen kaunotar jonka juuret ovat 1930-luvulta ja joka on kokenut sekä nousuja ja laskuja mutta nyt toiminee viimeisen päälle entisöitynä charterveneenä. Nyt olisi kameralla ollut taas käyttöä!
Menimme illalla jollalla syömään Doodlittlen rantaravintolaan. Täällä filmattiin aikoinaan samannimistä elokuvaa, siitä ravintolan nimi juontaa. Grillattu mahimahi oli tosi herkullista.

No comments:

Post a Comment