Monday, February 15, 2010

15.2 Marigot Bay- Rodney Bay 10 nm


Jatkoimme matkaa aamulla n. klo 10 ja päätimme mennä tänään Rodney Bayihin. Tuuli oli melko reipas, jopa 25 solmua NE.
Vaihtoehtona meillä olisi ollut purjehtia suoraan Martiniquen Le Mariniin mutta siinä tapauksessa olisimme joutuneet olemaan siellä koko viikon uutta kameraa odottamassa. Ihan niin mukava paikka Le Marin ei todellakaan ole ja kävimmehän siellä viimeksi noin kuukausi sitten.
Saimme hyvän paikan C3. Juomaveden putket ovat Rodney Bayn satamassa edelleen poikki mutta kuulemma suihkut toimivat. Laitureiden päässä näkyy olevan huoltomiehiä töissä joten toivottavasti vika saadaan korjattua että voimme täyttää täällä vesitankkimme.
Kun Mikko kävi ilmoittautumassa sataman toimistossa kysyttiin tietysti että haluammeko myös vettä? Minimiveloitus on n 26,70 EC$ ja sillä saa 100 gallonaa. Mikon kysymykseen jos vettä todella on saatavissa oli vastaus kielteinen joten sopimus jäi tekemättä. Miksi maksaa siitä mitä ei saa? Jos vetta alkaa tulla niin eiköhän sitä sitten saa ostettua. Sähköä sai ja siinä on minimiveloitus 10 KWH:sta 18,69 EC$ eli reilut 5 €.
Pesetimme pari pussillista pyykkiä ja Mikko huolsi myös Cantanan moottorin. Sekä koneen öljyt että kaikki kolme suodinta tuli vaihdettua. Eiköhän tällä taas pärjää St Maartiniin saakka. Edellinen suurempi huolto taisi olla Puerto Moganissa?
Sosiaalinen elämä oli vilkasta.
Tapasimme täällä taas s/y Pauliinan Markun joka vielä viimestelee ankkurivinssin asennusta. Kopioimme häneltä myös pari elokuvaa ja illalla katsoimmekin Jack Nicholssonin "About Schmidt"in. Ihan katsottava elokuva.
Katamaraani s/y Karibian Anne ja Tero olivat saapuneet St Maartinilta tänne ja oli kiva jutustella ja kuulla heidän kokemuksistaan.
Mikon käydessä s/y Karibialla oli hänen vanha koulukaverinsa Pata Andersson käynyt kyselemässä Mikon perään. Pata on nyt vuorossa purjehtia vaimonsa kanssa Luna Azzuralla ja tapaamme heidät toivottavasti loppuviikolla Le Marinissa.

No comments:

Post a Comment