Friday, February 19, 2010

18.2 Rodney Bay - Le Marin, Martinique 24 nm

Mikko kävi heti aamulla hoitamassa muodollisuudet niin satamakonttorissa kuin tullissakin. Lähdimme liikkeelle n klo 10 ja saimme mukavan sivutuulen Le Mariniin, Martiniquen eteläkärjessä.
Perillä, jo ennestään tutussa satamassa, olimme n. klo 15. Tulli oli jo kiinni koska se suljetaan jo 12:30, joten tullaus hoidetaan huomenaamulla.
Saimme paikan laituri nro 3:sta aika lähellä tullia ja huoltoasemaa. Olimme jo eilen puhelimitse varanneet paikan täältä ja se oli ehkä viisas teko koska satama tuntuu olevan melko täynnä. Kuulimme VHF:llä kun tulijat soittivat ja kyselivät paikkaa ja saivat vastauksen että odottakaa 45 min niin katsotaan sitten. Me emme joutuneet odottamaan kuin muutaman minuutin niin yksi marinero oli meitä vastassa ja ohjasi meidät paikallemme.
Kävimme tervehtimässä Luna Azzurraa jossa Patan vaimo Martina Andersson, eli Mikon pikkuserkku, oli paikalla odottamassa Pataa joka oli noutamassa vieraita lentokentältä. s/y Margarita, Pirjo ja Matti Uutela, olivat myös saapuneet tänne, samoin Clipper Nighthawk´kin näkyi olevan redillä ankkurissa.

No comments:

Post a Comment