Sunday, August 2, 2009

31.7 Scheveningen Standby

Tänään oli se suuri päivä jolloin potkurin piti asentaa ja saada vene taas purjehduskelpoiseksi. Ennen nostoa ehdimme vielä pestä kaksi koneellista pyykkiä kerhon pesukoneilla jotta voisimme jatkaa matkaa puhtain vaattein!
Potkuri saapui kuten sovittu 1300 ja siirsimme veneen kraanan alle. Marcon aloittaessa potkurin asentamisen totesi hän vain että " problem". Mikä ihme " problem"? Akseli oli vino joten siihen ei mitään potkuria kannata asentaa! Se on kyllä oikeasti iso "problem"
Telakan omistavan firman JP&M Malherbe Exploitatien omistaja Jean-Paul A.R.M Malherbe Jr. tuli henkilökohtaisesti ihmettelemään ja sovimme siirtävämme me Cantanan telakan pukille kunnes saamme uuden akselin hankittua, alustavasti maanantaihin saakka. Jean-Paul A.R.M Malherbe Jr. lupasi myös että riittää kun me maksamme nostot niin hän tarjoaa muut telakkamaksut. Tukiessamme Cantanaa pukille totesimme vain veneemme olevan liian painavan joten päätimme laskea sen uudelleen veteen ja nostavamme sen maanantaina taas kuiville. Maanantaina ei ollut muita nostoja tiedossa joten Cantana saisi roikkua kraanan hihnojen varassa koko päivän. Ihan hyvä niin, koska ei olisi ollut kivaa viettää viikonloppua pukilla. Tilanne on hieman toki aika turhauttava koska joutuisimme näin ollen viettämään toista viikkoa Scheveningenissä mutta koska tiesimme ettei se ole meidän vikamme emmekä asialle voi tehdä yhtään mitään niin emme antaneet sen pilata viikonloppuamme.

No comments:

Post a Comment