Wednesday, August 19, 2009

19.8 La Coruna Standby




Kaunis ilma jatkuu.
Olimme varanneet pesutuvan täksi päiväksi, mutta mennessämme sinne pyykkiemme kanssa olivat molemmat koneet jo varattuna ja lisäksi joku oli jättänyt ison kasan märkiä vaatteita jonottamaan. Tällaista tämä matkapurjehtijoiden pyykinpesu on. Päätimme suoriutua tehtävästä helpolla ja kannoimme koko kassillisemme pyykkiä paikalliseen pesulaan, jossa niiden luvattiin olevan valmiita iltaan mennessä. Saimme ison IKEA:n kassillisen vaatteita ja lakanoita pestyä ja silitettyä 15 €:lla!
Kävelimme kaupungille ja kiipesimme maailman vanhimman yhä toiminnassa olevan majakan, Herculeksen tornin huipulle. Majakka on rakennettu lähes 2000 vuotta sitten roomalaisten toimesta ja toki moneen kertaan sen jälkeen restauroitu. Voimme vain kuvitella miten, roomalaiset legioonalaiset aikoinaan kiipesivät samoja portaita kuin me nyt!
Tutustuimme myös La Corunan kuuluisaan akvaarioon, jossa ihmettelimme meren eläviä - näimme jopa hain pelottavine hampaineen.
Istuimme iltaa Annen ja Arin kanssa s/y Seilissä juttelemassa mukavia.

3 comments:

  1. Buenos aires eli hyviä tuulia niin mielellisesti kuin ilmojen suhteen ´kerran elämässä´ matkallenne.Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne.Toivottaa (kummisetä) Jaska ja (serkkupoika) Esa Hkistä .

    ReplyDelete
  2. Kiitos Jaska ja Esa, mukava että seuraatte seikkailuamme

    ReplyDelete