Tuesday, January 5, 2010

5.1 Rodney Bay Standby

Aamulla saimme viestin sekä Maritimilta että TackTickiltä UK:sta. Niissä selostettiin miten tuulimittarimme taajuus voidaan muuttaa niin että se toimii myös täällä.  Mikko teki ohjeiden mukaisesti ja muutos onnistui hyvin joten nyt mittari toimii vihdoin! Olisimme säästyneet monelta vaivalta jos ohjeet olisivat tulleet jo Las Palmasiin!
Emme olleet ainoita tämän ongelman kanssa painiskelleita. Luna Azzurralla oli aivan sama ongelma ja myös s/y Margaritalla. Kun Margaritan kippari Matti Uutela luki blogistamme että olimme onnistuneet korjaamaan vian, soitti hän ja pyysi meitä meilaamaan saamamme ohjeet. Näin teimmekin ja nyt mittari toimii myös Margaritalla.
Iltapäivällä kävimme ARC:lta palkinnoksi saamassamme hieronnassa. Oli mukava kokemus.

3 comments:

  1. Karttaa taas päivitetty. Cantanan aarihyppelyä voi seurata tarkemmin zoomamalla karttaa tai avaamalla isomman kartan ja katsomalla sen reittiluetteloa, tästä.

    Terveisiä Laurinlahden rannalta, pidettiin kaverin kanssa eilen Beach Party siellä. Oli aika "cooli" party, nuotiosta huolimatta, ehkä -15. Mutta oli kivaa grillata peuraa...

    ReplyDelete
  2. kertokaa taas hiukan suunnitelmistanne. Käytte varmaan tutustumassa 007:n suosikkipaikkoin Jamaikaan ja Bahamaan. Minne asti on matka ennen Atlanttia? Liekö New Yourkiin asti?

    ReplyDelete
  3. Moi Kalle.
    Huomenna on tarkoituksemme jatkaa kohti pohjoista eli ensin ranskalaiseen Martiniqueen ja katsoa sitten minnepäin mennään. Emme ehtineet hankkia USA:n viisumia joten sinne emme nyt pääse mutta liikutan varmaan näillä Windward- ja Leeward-Islandeilla huhtikuun loppuun saakka jolloin kotimatkamme alkaa.
    Mikko

    ReplyDelete