Friday, January 22, 2010

18.1 Rodney Bay-Marigot Bay, 8 nm


Saavumme juuri Marigot Bayn lahteen


Ostimme hedelmiä
Lähdimme Spican kanssa samanaikaisesti eli noin 10:30 liikkeellä kohti etelää. Saimme pian genuamme vetämään ja purjehdimmekin mukavasti koko matkan Marigot Bayihn. Poijukaveri oli meitä vastassa ja kiinnitimme Cantanan luultavasti samaan poijuun kun käydessämme täällä edellisen kerran vähän ennen joulua.
Hinnoittelu on epämääräistä. Ennen joulua hintapyyntö poijusta oli 80 EC$ mutta saimme sen silloin tingittyä 40 EC$:iin. Nyt hintapyyntö oli 60 EC$ ja maksoimme siitä 50 EC€. Korkeampi hinta johtuu "high seasonista"!
Marigot Bay on todella kaunis lahti ja täällä pääsimme pitkästä aikaa taas uimaan puhtaaseen mereen. Rodney Bay:ssä ei vesi juurikaan vaihdu joten siellä ei todella voi uida, sama koskee Le Marinia.
Spica saapui viereiselle poijulle ja kävimme ensin yhdessä selvittelemässä miten nyt tästä maasta poistutaan. Olimme ymmärtäneet Luna Azzurralta että on mahdollista jäädä vielä 72 tunniksi maahan ulostsekkauksen jälkeen mutta tämä tieto ei pitänyt paikkansa vaan maasta on poistuttava 24 h:n kuluessa. Meidän on siis tultava aamulla uudestaan.


Tuttu banaanikauppias, jolle Maija lahjoitti Suomen lipulla koristellun porohatun (valitettavasti yksityiskohdat eivät näy kuvassa)

Kävimme spicalaisten kanssa rannassa olevassa ravintolassa, Doolittle:ssä, ”Happy Hourseilla” jossa nautimme rommipunssit puoleen hintaan. Doolittlessä on kuulemma joskus filmattu samanniminen elokuva, siitä ravintolan nimi!

Maijan ja Toomaksen kanssa Doolitlessä
Mikko oli saanut läksiäislahjaksi ruotsalaisilta kollegoiltaan Stieg Larssonin trilogian kaksi ensimmäistä osaa ja aloitti nyt lukemaan osa 1:tä. Näiden kirjojen kanssa käy kuulemma niin että kun lukeminen aloitetaan niin kirjaa ei lasketa kädestä ennen kuin kaikki 500 sivua on luettu. Riitta on matkan aikana lukenut lukemattoman määrän kirjoja ja on vaihdellut niitä muitten suomalaisten kanssa. Mukavaa ajanvietettä.

No comments:

Post a Comment