Friday, January 22, 2010

21.1 Wallilabou-Bequia 16 nm

Kenneth-niminen poika toi meille aamulla edellisenä iltana tilaamamme sämpylät. Hän irrotti myös peräköytemme paalusta jonka jälkeen lähdimme liikkeelle n klo 09.
Saimme vauhdikkaan slöörin heti päästyämme St Vincentin suojasta ja olimme perillä Bequiassa n klo15.

Riitta nauttii kirkaasta vedestä
Bequian lahdessa oli kova ja puuskainen tuuli, jopa 30 solmua, mutta saimme suht. suojaisen poijun lahden eteläreunasta. Maksoimme siitä 100 EC$ 3 yöstä, saman mitä Spicakin oli maksanut. Saapuessamme satamaan tuli Heimweh:n Gert meitä vastaan ja hän kertoi että pyyntö on 80 EC$ / yö mutta hän oli onnistunut tinkimään hinnan 150 EC$:iin 3 yöstä! Heimweh on toki suurempi vene kuin Cantana, ehkä poiju on silloin kalliimpi??

Sovimme Spicalaisten kanssa syövämme tänään yhdessä hummereita. Spica sai tehtäväksi lähteä hankkimaan niitä taksilla ja he löysivätkin hummerifarmin josta he ostivat 4 kpl isoja vonkaleita. Hummerit tainnutettiin ensin jääkylmässä vedessä jonka jälkeen ne laitettiin kiehuvaan veteen 15 minuutiksi. Söimme ne sitten Cantanan istumalaatikossa.
Hummerit olivat todella herkullisia ja kaiken kaikkiaan onnistunut ilta hyvien ystävien seurassa. Ruokajuomana tietysti samppanjaa ja kuohuviiniä, tästä ei pidot enää parane!

No comments:

Post a Comment