Friday, January 22, 2010

22.1 Bequia Standby

Viihdyimme koko päivän poijussa. Lueskelimme ja aina välillä kävimme toki uimassa. Sellaista laiskottelua!
Tuuli on selvästi jo eilisestä tyyntynyt joten veneet eivät enää hyppele edestakaisin  ja poijussaolo on siten rauhallisempaa.
Friendship-kauppavene kävi myymässä meille juotavaa ja ostimmekin laatikon sekä kokista että olutta. Ostoksemme maksavat hänellä hieman enemmän kuin kaupassa mutta säästyypä vaiva raahata tavarat jollalla veneeseen. Kaveri olisi myös innokas lakkaustöihin ja sovimme miettivämme asiaa ja palaamme kun tulemme seuraavalla kerralla tänne. Hän vei samalla hummerilta tuoksuvat roskamme mennessään.
s/y Momon Uwe ja Brigitte ovat myös täällä ja kävivät tervehtimässä. Heidän koneen ruiskutuspumppu on valitettavasti hajonnut ja uusi on tilattu Hampurista saakka koska täällä Karibialle sitä ei kuulemma saa korjattua. He joutuvat nyt odottaman melko kauan joka tietysti viivyttää heidän maailmanympärimatkaansa.


Charterveneitä parkissa
Olemme myös havainneet että charterveneet ja ennen kaikkea isot katamaraanit ovat selvästi vallannet nämä satamat. Vielä kuukausi sitten ARC-veneet ja muut pitkänmatkan purjehtijat olivat enemmistönä mutta nyt on näköjään charterkausi päässyt kunnolla alkuun.

No comments:

Post a Comment