Sunday, January 17, 2010

17.1 Rodney Bay Standby

Kävimme aamulla keskuksen marketissa ruokaostoksilla. Tavattuamme spicalaiset herkuttelemassa kanankoipien kanssa KFC:ssä, saimme heiltä jollakyydin takaisin kotiin.
Kotmatkalla meidät yllätti rankka sadekuuro mutta se oli tyypillisesti hyvin lyhytaikainen ja aurinko kuivatti meidät nopeasti.
Mikkoa oli pitkään vaivannut ongelma, mistä vettä valuu karttalaatikkoomme. Vesi on jo aikaisemmin aihettanut vaurioita joihinkin karttoihimme ja onhan niitä kuivatettu sekä sisällä että ulkona parikin kertaa matkamme aikana. Edellinen  korjaus ei selvästi ollut riittävä joten Riitta suihkutti nyt letkulla vettä istumalaatikkoon jolloin Mikko seurasi alhaalta mistä sitä vuotaa sisään. Ongelmakohta paikallistettiinkiin nopeasti: vetä valuu ohjauspylvään tukikaarien kohdalta autopilootin virtakaapelin reijästä karttalaatikkoon. Tänään on siis taas töitä!
Nyt on sunnuntai ja venetarvikeliike on kiinni, mutta s/y Cara Mialta saimme tarvittavan paikkausaineen, sikaflexin, ja paikkaus saatiin tehtyä. Toivottavasti ei enää vuoda!

No comments:

Post a Comment