Wednesday, January 13, 2010

12.1 Le Marin Standby


Teimme taas kaupareissun ja nyt löysimme varsinaisen keitaan Annette-kauppakeskuksessa, Carrefourille kuuluvan ison hyvin varustetun marketin.

Ranskalaista Karibiaa

Saimme mukavasti täydennettyä varastojamme varsinkin huomoiden että kunnon kaupat ovat harvassa kun jatkamme matkaa pohjoiseen.


Riitta paikallisessa muotiliikkeessä

Spica saapui iltapäivän aikana myös Le Mariniin.
Paula ja Pötrönen olivat siirtyneet jenkki-katamaraanista takaisin Spican miehistöksi Rodney Baystä Martiniquelle. Nuoret ovat varanneet täältä hotellihuoneen ja lentävät pian takaisin Suomeen, jossa uudet haasteet odottanevat.
Mukavaa jutustelua spicalaisten kanssa myös miten täältä jatkamme matkaa. Spican tarkotus on purjehtia nyt pohjoiseen Dominicaan saakka ja sitten palata Rodney Bayihin. Maijan sisko ja Toomaksen veli ovat tulossa kuukauden kuluttua tänne ja he käynevät sitten vielä vahvistetulla miehistöllä Tobago Caysillä.
Totesimme yhdessä että jotenkin talvi on täällä kulutettava ja olisi mukavaa  lähteä samanaikaisesti huhtikuun puolessa välissä kohti Bermudaa.
Itse olimme suunnitelleet jatkavamme matkaa jo huomenna Fort de Franceen mutta Spican tulo muutti suunnitelmiamme ja sovimme sataman toimiston kanssa jäävämme tänne vielä torstai-aamuksi.

1 comment: