Friday, December 25, 2009

24.12 Bequia

Vietimme erilaisen joulun täällä Bequiassa.
Kova tuuli on jatkunut jo useamman päivän, joten veneet riuhtovat kiinnitysköysiään ja pyörivät jatkuvasti poijujensa ympäri. Lahden pohjukassa on selvä kahden vuoren muodostama sola, jossa tuuli ilmeisesti tiivistyy aiheuttaen tällaisen ilmiön.Poijut ovat tiettävästi lujasti ankkuroitu pohjaan, joten olomme tuntui villistä menosta huolimatta ihan turvalliselta.


Veneestä veneeseen myyjä tarjoaa jouluviinejä Cantanalle

Soudimme jollalla ensin lähellämme olevaan Gingerbread Hotellin wifi-kahvilaan, jonka jälkeen kävimme kylässä ruokaostoksilla.


Kylä on melko pieni, mutta siellä on  muutama ruokakauppa ja myös pari pankkiautomaattia (yleensä tyhjiä joulupyhien aikana!)

Kauppojen valikoimassa on kieltämättä vielä parantamisen varaa, mutta näillä on pärjättävä!

Luna Azzurran Fredrik kävi kutsumassa Cantanan miehistön jouludrinkille. Todella mukavaa. Amanda oli piirtänyt Cantanasta hienon piirroksen, jonka saimme joululahjaksi.


Nuori taiteilija Amanda Stenius


Luna Azzurralla Kati ja Andreas
Illalla soudimme Devils Table-nimiseen ravintolaan, jossa söimme s/y Seilin Annen ja Arin kanssa joulupäivällisen. Ravintola on ruotsalaisessa omistuksessa, mutta ruoka oli tosi hyvää!


Mikko, Ari, Anne ja Riitta Devils Tablen Jouluillallisella

Saimme tänään viestin Fogelin Merjalta ja Ollilta. He ovat vielä Las Palmasissa odottelemassa parempia ilmoja. Nyt vallitsevat kuulemma etelämyrskyt. Parhaat terveiset täältä sinne Atlantin taakse!

2 comments:

  1. Blogin kartta on nyt fokusoitu Karibialla, jotta voimme paremmin seurata Cantanan tulevaa saarihyppelyä.

    ReplyDelete
  2. Moi!

    Aiotteko siis matkustaa siellä myötäpäivään talvehtimisenne ajan?

    Kateeksi käy kun saatte lämmössä olla. Täällä on kylmää ja valkoista.

    ReplyDelete