Thursday, December 17, 2009

16.12 Saint Lucia

Arki alkoi ja samoin Cantanan huolto.
Reissussahan aina rähjääntyy, joten varsinkin ulkotilojen lakkausta on nyt pakko parantaa. Etelässä aurinko, yhdessä suolaisen veden kanssa, kuluttaa maali- ja lakkapintoja paljon nopeammin kuin pohjoisessa, joten töitä riittää mikäli haluaa pitää veneensä hyvässä kunnossa.
Saimme parikin tarjousta paikallisilta asukkailta lakkauksesta. Teimme lopulta Jeremiah Norvillen kanssa sopimuksen ja hän lupasi aloittaaa työt heti huomenna aamulla. Saa nähdä teimmekö hyvän sopimuksen vai vain kalliin??
Koko matkamme aikana oli septipumppumme ajoittain reistaillut ja koska kyseessä on vanhahko pumppu ja vielä melko harvinainen merkki, emme ole saaneet siihen hankittua korjaussarjaa venetarvikeliikkeistä. Täällä Rodney Bayn satamassa on hyvin varustettu tarvikeliike josta saimme hankittua uuden Whalen MK 5-pumpun. Asennukseen meni Mikolta jokunen tunti mutta nyt pumppu toimii kuitenkin loistavasti. Koko vaihto onnistui onneksi ilman merkittäviä hajuhaittoja. Cantanassa on kaiken kaikkiaan 5 pumppua ja 4 niistä on nyt uusittu kokonaan, 5:een on vaihdettu myös uudet kumiosat. Eiköhän näillä pärjäile loppumatkan?

No comments:

Post a Comment