Saturday, September 26, 2009

26.9 Quinta do Lorde Standby




Aamupäivämme kului työn merkeissä: Riitta pesi pyykkiä ja Mikko asensi uuteen PC:n ohjelmia. Saimme laitteen vihdoin toimimaan ja nyt on pidettävä peukkoja pystyssä, että selviämme tällä koneella lopun matkastamme! Ennen lähtöä olimme kyllä kuullut kokeneemmilta, että PC:n elinaika valtamerellä on noin puoli vuotta. Miksi siis ostaisimme uuden koneen ennen matkaa, kun sen joutuu kuitenkin uusimaan jossain vaiheessa? Nyt se vaihe on takanapäin ja vahingosta viisastuneena emme tule säilyttämään konettamme karttapöydällä, ainakaan kovan kelin aikana!
Iltapäivällä soudimme taas jollallamme läheiseen laguuniin snorklailemaan. Kuinka vesi voi olla niin kirkasta ja turkoosin väristä?
Ennen ruokailua kiipesimme vielä läheisen kukkulan huipulle, jossa on jonkunlainen kappeli. Kiipeily kannatti, koska sieltä oli tosi upea näköala satamaamme.

2 comments:

  1. Avain upeita kuvia olette saaneet ikuistettua kameralle "lomallanne"! Oikein kateeksi käy kun ei itse pääse snorklailemaan sinne kirkkaisiin vesiin...Mutta nauttikaa te oikein olan takaa, niin kuin olette jo tainneet tehdäkin!

    ReplyDelete
  2. Ollaan tosiaan nautittu sekä snorklaamisesta että kahdesta levadapatikoinnista. Vaikka tänään oli kyllä sen verran raskaita rinteitä noustavana, ettemme olleet koko ajan täysin vakuuttuneita nautinnosta...

    ReplyDelete