Sunday, March 28, 2010

28.3 Gustavia Standby








Soudimme aamulla maihin ja onnistuimme tsekkaamaan itsemme laillisesti maahan. Sovimme jäävämme tiistaihin saakka.
Kävimme mäen rinteellä olevalla majakalla kuvaamassa satamaa ja itse kaupunkia. Kaupungissa näkee paljon ruotsinkielisiä julisteita ja jopa kadunnimiä muistona ajalta jolloin St Barths kuului Ruotsille.
Falmouthissa ja English Harbourissa näimme paljon valtavia megajahteja ja tänne moni niistä oli nyt kerääntyneet Saint Barts Bucket Regatan takia. Aivan uskomattoman suuria laivoja!
Poikkesimme myös kaupungin toisella puolella olevassa St Barthsin telakassa. Sitä vetää kaksi ruotsalaista kaveria ja he olisivat olleet valmiita nostamaan Cantanan ylös keskiviikkona pohjan maalausta varten. Takaisin veteen saisimme Cantanan vasta lauantaina. Ongelmana on lähinnä se ettei telakalla olevassa veneessä saa sääntöjen mukaan asua eikä täällä kuulemma ole kohtuuhintaisia hotellejakaan. Alf ehdotti itse että maalaisimme pohjan St Maartenilla Bobbyn telakalla. Yöpyminen veneessä lienee siellä mahdollista ja hintataso muutenkin alempi kuin Gustaviassa. Pitää vielä miettiä. Mikko harjasi eilen itse pohjan sukeltamalla eikä se nyt ihan mahdottoman likainen ole. Ehkä näkit eivät tartukaan siihen sitten kun olemme taas liikkeellä?
Kaikkien muotiliikkeiden seasta löysimme Amerikkalaisen gourmet-kaupan josta ostimme purkin Pandan lakua!

No comments:

Post a Comment