Monday, March 1, 2010

28.2 Anse Mitan Standby





Jäimme vielä Anse Mitaniin.
Tänään on sunnuntai ja uimarannoille kerääntyi, kuten eilenkin lauantaina, paljon paikallisia ihmisiä viettämään viikonloppua.
Vieressämme ollut saksalainen HR oli lähdössä pois ja heidän nostaessa ankkuriansa nousi pohjasta jotain aivan muuta. Olisikohan olut joku vanha hummeripyydys tai vastaavaa? Painiskeltuaan aikansa sen kanssa, he saivat ankkurinsa ylös ja siirtyivät seuraavaan satamaan.
Cantanan vessan vesipumppu reistaili, eli kahva irtosi sen männästä jolloin vettä ei voitu pumpata. Työkalupakki esille mutta sieltä ei löytynyt riittävän suurta jakoavainta pumpun avaamiseksi. Mikko kävi myös jollalla kysymässä apua naapuriveneiltä mutta harvalla matkaveneilijällä on putkimiehen työkaluja mukanaan. Mikko onnistui kuitenkin korjaamaan sen ainakin väliaikaisesti kiertämällä kahvan takaisin männän kierteisiin. Toivottavasti pysyy myös siinä.
Riitta kävi tänään läpi kaikki elintarvikkeemme etsien samalla olemmeko saaneet ylimääräisiä asukkaita. Emme onneksi ole!
Muuten päivä sujui uimisen ja lukemisen merkeissä. Mikko sai luettua Henning Mankellin ”Kiinalainen” - kirjansa ja Riitta jatkoi ”Koneen Ruhtinasta”.
Auringonlasku suoraan Karibian Mereen ei jätä ketään kylmäksi

1 comment:

  1. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    ReplyDelete