Monday, March 22, 2010

22.3 Jolly Harbour Standby



Sääennusteen mukaan kovat tuulet jatkuvat vielä pari päivää. Jäämme tänne Jollyyn odottamaan sopivia ilmoja.
Mikko kävi aamulla parturissa. Tumma tyttö teki ihan hyvän työn!
Blogia seuranneet ehkä muistavat että meillä on ollut paljon ongelmia Iridium- satelliittipuhelimme kanssa. Laite tuntuu käyttäytyvän miten sattuu mutta täällä Karibialle emme ole sitä juurikaan käyttäneet. Tavallinen kännykkä toimii paremmin vaikka puhelut sillä maksavat tuplasti Iridiumiin verrattuna. Paluumatka lähestyy joten Mikko kokeili taas toimiiko Iridium. Tulos oli masentava. Laite on erittäin hankala käynnistää ja jos sen saa päälle, se ei toimi kunnolla. Ei auttanut muuta kun lähettää valitus laitteen myyjälle Telemarille ja pyytää heiltä apua. Tulemme olemaan yksin Atlantilla lähes pari kuukautta joten toimiva puhelin on tärkeä turvallisuusvarustekin.
Kävimme kävelemässä ja kaupassa. Mikko onnistui vaihtamaan marinan toimistossa muutaman luetun kirjan uusiin. Toimistossa toimii jonkunlainen vaihtopörssi jossa voi vaihtaa kirjoja. Yksi suomalainenkin kirja löytyi, Antti Kauranteen romaani Kadonnut Viipurissa!
Ajatuksemme oli mennä yhdessä Spicalaisten kanssa illalla ulos syömään, mutta kovan tuulen takia he kutsuivatkin meidät Spican ruffiin illalliselle. Mikäpäs sen mukavampaa! Ilta oli tosi onnistunut. Maija oli paistanut gourmet-pihvit ja ruoan jälkeen ilta kului nopeasti jutellessa ja valokuvia katsellessa.

No comments:

Post a Comment