Friday, October 9, 2009

9.10 Gomera Standby




Helteinen ja kaunis sää jatkuu täällä La Gomerassa. Suomen myrskyt ja kylmät syysilmat tuntuvat meistä kieltämättä täällä melko kaukaisilta.
Meillä on edelleen paljon aikaa myös lomailuun ja tänään teimme patikointiretken vastakkaiselle vuorelle, missä kävelimme eilen. Samat maisemat, mutta eri suunnasta katsottuna. Eihän nämä reitit mitään Madeiran levadojen veroisia ole, mutta ihan mukavia, koska ne poikkeavat niin täysin siitä mihin Suomessa olemme tottuneet.
Kävimme kallion huipulla ihmettelemässä Jeesus-patsasta ja palasimme parin tunnin patikoinnin jälkeen San Sebastianiin. Tämä reitti on asiallisesti viitoitettu ja seuraa meren rantaa koko ajan aina seuraavaan kaupunkiin, Playa Santiagoon saakka.
Illalla päätimme mennä vaihteeksi ulos syömään. Löysimme mukavan tuntuisen pienen katuravintolan, jossa söimme hyvin valmistettua grillatua doradea. Kyseessä oli pieni perheravintola, jossa isä ja äiti kokkaavat, poika tarjoilee ja miniä leikkii pikkupojan kanssa ravintolan edessä. Lapset ovat täällä kovassa arvossa ja niinpä se vesseli saikin häärätä aivan vapaasti.
Eipä täältä nyt tämän kummempia uutisia!

2 comments:

  1. Mistä paikasta se kisa alkaa? Sinne ehkä voisi lähettää vaikkapa Poste Restanteen terveisiä tai muuta postia jos jollekulle tulee mieleen.

    Kalle

    ReplyDelete
  2. Moi Kalle
    Las Palmasista 22.11.
    Osoite jonne voi lähettää postia on:
    s/y Cantana, Yacht in Transit
    Atlantic Rally for cruisers
    Muelle Deportivo,Joaquim Blanco Torrent
    35005 Las Palmas de Gran Canaria
    Islas Canarias, Spain
    Olisi tosi kiva saasa postia

    Kesäisin terveisin!
    Mikko

    ReplyDelete