Thursday, October 8, 2009

8.10 La Gomera Standby








Retkeilypäivä.
Teimme muutaman tunnin patikointimatkan lähiseudulle. Yritimme löytää karttaamme merkattua vaellusreittiä, mutta se ei vielä löytynyt. Oppaista olimme tosin lukeneet, että tänne on suunniteltu paljonkin erilaisia projekteja ja muitakin matkailijoita kiinnostavia investointeja, mutta itse gomeralaiset eivät kuulemma ole kovin kiinnostuneita toteuttamaan niitä , ei ainakaan sovitussa aikataulussa!. Ehkä he pelkäävät, että Gomerasta tulee toinen Teneriffa?
Kuvasimme matkalla sekä Gomeran ja San Sebastian maisemia että myös naapurisaaressa olevan Teiden vaikuttavaa huippua!
Iltapäivällä vaihdoimme Cantanan isopurjeeseen vahvemman 2. reiviliinan ja teimme muitakin pieniä huoltotöitä tulevia koitoksia silmälläpitäen.
Saimme myös hankittua Grenadan vieraslipun paikalliselta purjemaakarilta. Hyviin tapoihin kuuluu, että veneen saapuessa uuteen maahan siinä liehuu saalingissa ko. maan vieraslippu. Varsinkin Karibian maissa tätä pidettäneen eritysen tärkeänä. Olimme yrittäneet hankkia etukäteen kaikki mahdolliset tarvitsemamme Karibian liput (yli 10 kpl), mutta muutaman maan lippu jäi puuttumaan, mm. Grenadan.
Jos päivän aikana ei tapahdu mitään erityistä niin eipähän sitä juttuakaan tule niin paljon. Tällaistahan se lomalaisen elämä joskus on!

No comments:

Post a Comment