Wednesday, March 17, 2010

17.3 Falmouth Standby




Retkeilypäivä
Teimme Fågelilaisten kanssa aamupäivällä 10 km:n reippaan kävelylenkin Shirley Heightsiin. Kyseessä on korkea kukkula English Harbourin itäpuolella josta avautuu mahtavat näköalat molempiin lahtiin ja miksei myös itään Atlantille. Kuvan etualalla on English Harbour ja sen takana Falmouth Harbour missä Cantana ja Fågel Blå ovat. Päivä oli lämmin ja tuuleton joten hiki virtasi ihan kunnolla.
Jenkkituristeja alkaa näkyä sitä enemmän mitä pohjoisemmaksi tulemme. Heitä oli nytkin liikkeellä monen bussilastillisen verran kukkulalla. Eräskin jenkkiukko kysyi meiltä ihmetellen, olemmeko todella kävelleet tänne ylös!
Palattuamme English Harbouriin, kävimme Nelsons Dockyardissa luovuttamassa heille LLV:n pienoislipun. Ravintolan katossa roikkui ennestään paljon venekerhojen lippuja, ml. 3 suomalaista. LLV:n lippu luvattiin ripustaa hyvälle paikalle!
Kävimme Dockside Liquer ja Supermarketissa mutta leivät olivat loppuneet jo aamupäivällä ja valikoimat olivat muutenkin hyvin vaatimattomia. Juomapuoli lienee liikkeellä paremmin kannattava.
Istuimme iltaa s/y Fågelissa Merjan ja Ollin kanssa

No comments:

Post a Comment