Thursday, December 17, 2009

17.12 Saint Lucia

Ihan hyvä kauppa
Uusi osoitteemme, Rodney Bay C6

Riitta ostaa hedelmiä ovelta ovelle myyjältä
Heräsimme karibialaiseen vesisateeseen!
Koska tänään ei ollut säiden puolesta sopiva ilma lakkaukseen, sovin Jeremiahin kanssa peruttavamme koko urakan, ainakin toistaiseksi. Lakkaukseen olisi mennyt 3 vrk ja tarkoituksemme on jatkaa matkaamme jo sunnuntaina joten aika ei olisi riittänyt kunnon työhön. Täytynee tehdä kuten aina ennenkin, eli lakata itse.
Saimme tänään myös vaihdettua venepaikkamme F9:stä Luna Azzurralta vapautuneeseen C6.een. C-ponttonissa on 220V/50 Hz käytössä joten pystyimme vihdoin lataamaan akkujamme.
Saimme täytettyä paikallisessa pesulassa (!) kaasupullomme. Yleensä näitä camping Gaz-pulloja ei täytetä paikallisesti vaan vaihdetaan aina uuteen. Täällä tehdään toisin ja myös sisältö on erilaista koska normaalin butaanin tilalla siinä on nyt propaania. Täytyy ostaa sitä mitä on tarjolla!
Kävelimme ehkä kilometrin päässä olevaan hyvin varustettuun ruokakauppaa ja teimme ruokaostoksia. Valikoimassa on lähinnä amerikkalaisia ruokatarvikkeita eikä niiden hintataso ollut päätä huimaava, ehkä jonkun verran alle Suomen tasoa? Joitain hedelmiä ostimme pienestä veneestä joka liikkuu sataman alueella

No comments:

Post a Comment